Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido      Imprime registros no formato resumido
Registros recuperados : 1
Primeira ... 1 ... Última
1.Imagem marcado/desmarcadoFAJARDO, T. V. M.; VANNI, M. F.; NICKEL, O. Absolute quantification of viruses by TaqMan real-time RT-PCR in grapevines. Ciência Rural, Santa Maria, v. 47, n. 6, e20161063, 2017.

Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.

Visualizar detalhes do registroAcesso ao objeto digitalImprime registro no formato completo
Registros recuperados : 1
Primeira ... 1 ... Última






Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Pecuária Sudeste.
Data corrente:  01/09/2017
Data da última atualização:  21/05/2019
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  VIGNATO, B. S.; COUTINHO, L. L.; CESAR, A. S. M.; POLETI, M. D.; REGITANO, L. C. de A.; BALIEIRO, J. C. de C.
Afiliação:  Bárbara Silva Vignato, FZEA/USP; Luiz Lehmann Coutinho, ESALQ/USP; Aline Silva Mello Cesar, ESALQ/USP; Mirele Daiana Poleti, ESALQ/USP; LUCIANA CORREIA DE ALMEIDA REGITANO, CPPSE; Júlio Cesar de Carvalho Balieiro, FZEA/USP.
Título:  Comparative muscle transcriptome associated with carcass traits of Nellore cattle.
Ano de publicação:  2017
Fonte/Imprenta:  BMC Genomics, v. 18, n. 506, p. 1-13, 2017.
ISSN:  1471-2164
DOI:  https://doi.org/10.1186/s12864-017-3897-x
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Commercial cuts yield is an important trait for beef production, which affects the final value of the products, but its direct determination is a challenging procedure to be implemented in practice. The measurement of ribeye area (REA) and backfat thickness (BFT) can be used as indirect measures of meat yield. REA and BFT are important traits studied in beef cattle due to their strong implication in technological (carcass yield) and nutritional characteristics of meat products, like the degree of muscularity and total body fat. Thus, the aim of this work was to study the Longissimus dorsi muscle transcriptome of Nellore cattle, associated with REA and BFT, to find differentially expressed (DE) genes, metabolic pathways, and biological processes that may regulate these traits.
Palavras-Chave:  Backfat thickness; Bos taurus indicus; Ribeye area.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/163306/1/s12864-017-3897-x.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPPSE24092 - 1UPCAP - DDPROCI-2017.00032VIG2017.00160
Fechar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional